Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 27. januar 2000 kl 22.30 Bla, bla, bla

Bla, bla, bla (ttv)

NRK1 torsdag 27. januar kl 22.30
Bla, bla, bla

Orgasmegjester hos Anne- Kat.

Det er tid for andre program i Anne-Kat. Hærlands talk show hvor den rappkjefta programlederen fråtser i ukebladstoff . I dag skal det blant annet handle om trening og orgasme, begge deler gjennomgangstema i de fleste ukeblader for kvinner.

Svenskene Suzanna Pitlik og Ylva Franzén står bak en orgasmeskole for kvinner. Skolen er i regi av Secrets - en liten erotisk butikk i Pilestredet som de to kvinnene driver. I kveld kommer de til studio til Anne Kat. for å snakke om erotikk, og om det å hjelpe kvinner til de store multiorgasmene!
Nytt år betyr nye forsetter, og trening står høyt på listen for mange. Også Anne-Kat. stiller opp på treningssenter. Hun får sin personlige trener og kostholdsveileder som skal hjelpe henne til å komme i form og bli kvitt noen kilo. Hun skal innhente de beste tipsene for å finne veien til et sunt og lykkelig liv.
Også i kveld stiller Anne-Kat. opp i forskjellige rollefigurer for å teste ut om ukebladenes verden er lik den virkelige verden. Denne gang er hun på Frogner Eldresenter for å gi en hjelpende hånd til de sårt trengende eldre i Oslo. Men er de så sårt trengende som noen ukeblader vil ha det til?
Programlederens stygge venninne Bodil er med på sin vante plass bakerst i studio der hun får høre om alt det spennende Anne-Kat. har opplevd siden sist.


NRK1 torsdag kl 22.30


Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18