Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 1. november 2001 kl 22.00 På Jamies kjøkken

Bryllupsklokkene ringer for tv-kokken


Jamie Oliver skal gifte seg med barndomsvenninnen og sin store kjærlighet Julia Norton, men før bryllupsklokkene ringer, vil han invitere de to familiene på en enkel middag.

Han har valgt en velsmakende meny, som består av pasta med muslinger, laks med parmaskinke og ovnsbakt fennikel. Til dessert blir det en fristende sorbé med pasjonsfrukter.

Kometkokken har mange jern i ilden. - Julia vet hva hun gir seg ut på når hun gifter seg med meg, fastslår Jamie. I et intervju med Sunday People legger han ikke skjul på at han ønsker seg barn så snart som mulig. Og Julia, hun foretrekker å være hjemmeværende i en eventuell småbarnsperiode, slik at den populære Jamie kan fortsette å utøve sin sjarmerende kokekunst.

serien
NRK viser i høst i reprise den populære og sjarmerende tv-kokken Jamie Olivers kritikerroste og prisbelønte matprogrammer. Vi følger Jamie når han lager mat for venner, familie og kolleger. Fra sin leilighet på Londons østkant tilbereder han med stor entusiasme og humor herlige, enkle retter, uten tidkrevende forberedelser og kulinarisk fagspråk. Han viser at det å spise hjemme kan være en opplevelse med maksimum av smak og minimum av anstrengelse.

Britisk matserie i seks deler fra BBC Worldwide
Originaltittel: The Naked Chef
Kokk og programleder Jamie Oliver
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53


Bilde
Jamie Oliver skal gifte seg. Men før bryllupsklokkene ringer, inviterer han de to familiene på en enkel, men velsmakende middag. (Foto: Tara Fisher/BBC).


LENKER
  • The Naked chef