Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 14. november 2001 kl 22.30 Adamseplene: Full pupp

Sauebonde og IT-ekspert

Sauebonde og IT-ekspert Odin Jensenius (NRK-foto)
Sauebonde og IT-ekspert Odin Jensenius (NRK-foto)
Det er klart for det andre programmet i den røffe underholdningsserien med de tre ubarberte ungkarene Ivar, Klaus og Hans Petter.I kveld blir det nytt møte med sauebonde og IT-ekspert Odin Jensenius.

Vil hans humantouch metode fungere på sau så vel som på mennesker? Vil endelig musikkjournalist i høgskoleavisa i Sør-Trøndelag, Hallvard Prix, få til et skikkelig intervju med noen kjente musikere? Har Trømsø-studentene vært i midtre, indre eller ytre Sentral-Gambia?

Hoppskolen
I kveld starter også en ny serie. Den har tittelen ”Hoppskolen”, hvor en av deltakerne kanskje kan få OL-plass, hvis han følger det noe spesielle opplegget.

Følg med sammen med det begeistrede Trondheim-publikummet!

Om serien
De tre ubarberte ungkarene Ivar, Klaus og Hans Petter bor i en enkel, usmakelig stue. Klaus er en oppfarende tøffing med konspiratorisk syn på tilværelsen og en dominerende mor. Hans Petter er et overmåte positivt ja-menneske og ser det beste i alt og alle. Han ler selv når de andre to tusker ham hardt, og det gjør de gjerne. Ivar befinner seg mellom ”nei og ja”. Han har sin høyst egenartede opplevelse av tilværelsen og er en uforutsigbar, vulgær filosof .

De har ikke lyktes i livet så langt, og lever et forvokst gutteliv omgitt av en voksende skare hybelkaniner. Sammen utgjør de Adamseplene, en kabaretgruppe eller et band om du vil, og er i følge dem selv bare en telefonsamtale fra å erobre verden med sin kunst. Men verden lar vente på seg…

Ivar Nergaard, Klaus Joacim Sonstad og Hans Petter Nilsen er mennenes fulle tavn. Tv-programmene som sendes denne høsten, tar utgangspunkt i to scenesuksesser og en platefiasko. Humoren bygger på lett gjenkjennelige, men ekstreme situasjoner. Alt stoffet er skrevet og bearbeidet av gruppen selv. Tittelen ”Full Pupp” skal gi assosiasjoner til det å gi full gass, full innsats, så vel som til kvinnelige attributter…


NRK Program Riks Trøndelag
Komi/satire/kabaret-serie
Regi: : Lars Skjønberg
I rollene: Ivar Nergaard, Klaus Joacim Sonstad og Hans Petter Nilsen
Musikere: Sola Jonsen, Truls Waagø og Jostein Ansnes
Prosjektleder: Henning Skjæret 73 88 14 00
Pressekontakt: Hilde Håbjørg, 73 88 17 34


Bilde
Sauebonde og IT-ekspert Odin Jensenius (NRK-foto)