Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 7. august 2008 kl 20.35 Call to Greatness

Kuruke-kasting, bananer m.m.

Call to Greatness: Fem unge karer reiser USA på kryss og tvers for å utfordre innehavere av bisarre verdensrekorder. (Foto: MTV Networks)
Call to Greatness: Fem unge karer reiser USA på kryss og tvers for å utfordre innehavere av bisarre verdensrekorder. (Foto: MTV Networks)
Etter en løfterik start i Ville Vesten (Texas) fortsetter MTVs utsendte team sitt raid rundt i de amerikanske statene for å sette verdensrekorder i de forunderligste "grener". En ting er sikkert: De er alt annet enn olympiske!

Andreas, Drew, Ghost, Paul og Rainbow slår denne gang til i California. Paul er først ut med et rekordforsøk i San Franciscos Japanske Hager. Der skal han forsøke å slå rekorden i antall klapp i to hender i løpet av et minutt. Dvs. at Paul må klappe mer enn 721 ganger på denne tiden.

Going Bananas
I Alta Denas møter Drew og Ghost verdensrekordholderen i bananspising. De overlever forsøket på å slå rekorden hans. Den ene av dem får ned 17 bananer på et minutt, men holder det?

Kuruke-kasting
I Bakersfield er turen kommet til kuruke-kasting. Og hvor langt når rekorden i kuruke-kasting? Det lukter noe aldeles forferdelig, men dette får vi vite mer om i "Call to Greatness".

Om serien
Serien "Call to Greatness" laget av ungdomskanalen MTV går på mange måter opp løypa etter Guinness Book of Records. Det finnes amerikanere med verdensrekord i det mest tenkelige og utenkelige, og MTVs utsendte gærninger (fem unge karer) prøver å ta rotta på rekordene deres.

De fem gæringene på MTV-laget kaller seg Andreas, Drew, Ghost, Paul og Rainbow. I hver av de fem episodene beveger de seg innenfor en utvalgt stat. På reiseruta står Texas, California, Virginia, Florida og Louisiana.

Amerikansk underholdningsserie i fem deler (2006)
Originaltittel: Call to Greatness
Kveldens episode: California
Produsert av: MTV Networks
Med bl.a.: Andreas, Drew, Ghost, Paul og Rainbow
Kontaktperson i Programinformasjon: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Mer om serien