Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. mars 2007 kl 20.25 Topp 10: Norges beste kvinnelige artist

Hvem er Norges største sangfugl?

Claus Wiese og Nadia Hasnaoui får besøk av Tone Lise Skagefoss og Per Sundnes i studio i kveld. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Claus Wiese og Nadia Hasnaoui får besøk av Tone Lise Skagefoss og Per Sundnes i studio i kveld. (Foto: Ole Kaland, NRK)
I kveld skal det lages en topp 10-liste over de beste sangerinnene i Norge. Blir det en god gammel traver som Nora Brockstedt som går av med seieren, eller en av de nye, unge popartistene?

Det blir mye musikk og god stemning i studio i kveldens Topp 10. Tone Lise Skagefoss og Per Sundnes er invitert til å dele sine meninger med TV-seerne fra sofaen til Nadia og Claus.

De nominerte er:
Mira Craig, Ane Brun, Ingrid Bjørnov, Kari Bremnes, Elvira Nikolaisen, Nora Brockstedt, Marit Larsen, Anne Grete Preus, Lene Marlin, Bertine Zetlitz, Wenche Myhre, Silje Nergaard, Sissel Kyrkjebø, Unni Wilhelmsen og Lise Karlsnes.

Om programmet
Nadia Hasnaoui og Claus Wiese skal i løpet av ti programmer kåre vinnere i ti ulike underholdningskategorier. Det blir garantert festlige gjensyn, litt nostalgi og best av alt: Du har vært med på å påvirke resultatet!
I høst kunne alle si sin mening om hvem og hva som burde være på listene. Listene inneholder alt fra blant annet store sportsøyeblikk, til tidenes sommerslager, tv-serie og Norges morsomste mann/kvinne. Interessen var enorm, og juryens forslag til hvilke ti kandidater som skulle være på de ulike listene, vekket både glede og vrede hos folk.
Flere titalls tusen nordmenn har vært med på å stemme frem utfordrere til juryens nominerte. Med folkets fem utfordrere er det nå i alt 15 nominerte til hver Topp 10-liste. Men ettersom det kun er plass til ti kandidater på en Topp 10-liste, har TNS Gallup gjennomført en storstilt undersøkelse blant det norske folk. Og nå foreligger resultatet. Hvem blir folkets Topp 10?
Egenprodusert underholdningsprogram (2007)
Programledere: Nadia Hasnaoui og Claus Wiese
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Les mer