Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

SUPER søndag 14. oktober 2012 kl 19.00 Barnas restaurant

Skal servere 30 sultne skolebarn


I kveld skal det handle om grønnsaker. De seks unge kokkelærlingene blir satt på sin første store prøve. Etter en kort opplæring må de på egenhånd lage suppe til 30 sultne skolebarn.

Kokkelærlingene Klea, Herman, Anna Filippa, Vita, Isak og Rasmus er invitert Høvik skole, hvor de skal servere 30 sultne skolebarn. Grønnsakssuppe står på menyen. Vil den falle i smak?

Om serien
Seks barn går i lære hos en verdenskjent kokk, for etter hvert å overta restauranten hans for en kveld og lage en tre-retters middag til 30 kjendiser. Underveis blir det mange konkurranser og utfordringer som skal forberede dem til å overta en ekte restaurant. Barna må bryte egne grenser og må utfordre både sine egne og andres smaksløker. Den tidligere verdensmesteren i kokkekunst, Terje Ness, er en svært streng læremester som setter høye krav til den maten barna lager. Det er hans restaurant barna til slutt skal overta, og han vil at standarden på maten skal være like høy.

Men vil barna bli flinke nok til å overta den fine restauranten Onda midt på Aker Brygge? På gjestelisten står selveste Ingrid Espelid Hovig, Oslos ordfører Fabian Stang og 30 andre celebre gjester. Er det mulig for seks barn og lage en treretters til så mange og kravstore gjester?

Norsk matprogram (2012)
Produsert av Storyteller for NRK
Programleder: Asgeir Borgemoen
Produsent: Rune Obrestad, rune@storyteller.no
Presseansvarlig: Silje Marie Lien, silje.marie.lien@nrk.no, telefon: 23 04 41 01/ 97 52 52 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf: 815 65 900 info@nrk.no