Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 16. mai 1999 kl 20.15 Syng med oss!

Syng med oss!


NRK1 søndag 16. mai kl 20.15
Syng med oss! (6:10)

Helter og sanger fra barndommen

\"Syng med oss!\" går i barndommen, og henter fram sanger og helter som gjaldt den gangen. Teddyen, lillebror, mor og far er sentrale figurer for et barn.
Helga Golten er invitert som gjest denne kvelden. Helga er en dame fra havgapet i vest som har gjort seg gjeldende i Evert Taube-kabareten i Bergen, og som også har en rolle i \"Ungkarsfesten\" på Den Nationale Scene.

Lett blanding
Programmet denne søndagen blir en blanding av det svært kjente, det nesten glemte og det nye. Her kan det nikkes og nynnes gjenkjennende til gamle, kjente strofer og innimellom kommer det noe nytt å tygge på.
\"Teddyen min\" ble i sin tid lansert av \"Lille Grethe\" eller Grethe Kausland som hun heter nå. I kveldens program er det kvartetten Choire 4 Hire som framfører denne kjente sangen. Og når teddyen danser rundt på gulvet, blir det danset i kulissene - og hvem vet, kanskje det blir dans rundt i stuene også.
Fire sjarmører fra Syng med oss-koret kommer på rekke og rad for å ta seerne med storm i framføringen av \"Tut tut sier onkels bil\", en sang som får en ny ungdom i programmet i kveld.
Ellers medvirker Haukås skoles minikor og programleder er Lise-May Spissøy.

NRK1 søndag kl 20.15

Bilde
Sangglad kvartett fra Bergen - Choire 4 Hire. (Foto: Marit Hommedal)

Musikkprogram fra NRK Hordaland
Ved Lasse Wallace og Anne Magnussen
Programleder Lise-May Spissøy
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83