Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 26. april 2009 kl 21.55 Adresse Moskva

Israel og Palestina i duett

Programleder Per Sundnes fortsetter oppvarmingen til Eurovision Song Contest i Moskva med å presentere elleve nye bidrag.(Foto: Fredrik Arff/NRK)
Programleder Per Sundnes fortsetter oppvarmingen til Eurovision Song Contest i Moskva med å presentere elleve nye bidrag.(Foto: Fredrik Arff/NRK)
Adresse Moskva fortsetter i kveld med å presentere elleve nye bidrag, deriblant Israel som stiller med en svært kontroversiell duo. Israelske Noa og palestinske Mira står sammen i håp om at Israel skal vinne Eurovision Song Contest.

42 land skal konkurrere med hver sin melodi i Moskva i mai, fordelt på to semifinaler og en hovedfinale av Eurovision Song Contest. I underholdningsprogrammet Adresse Moskva vil programleder Per Sundnes geleide seerne gjennom alle de 42 melodiene.

Kveldens melodier
I kveldens program får vi se og høre 11 nye bidrag. Først ut er Israel, som stiller med den kontroversielle duoen Noa og Mira Awad. Noa er en av Israels aller største stjerner og har blant annet har turnert sammen med artisten Sting. Palestinske Mira Awad er vokst opp i Israel og har tidligere deltatt i den israelske nasjonale finalen.

Videre får vi høre Bulgaria, med sin Krassimir Avramov som har en stemme som spenner over ufattelige fire oktaver. Deretter er det Island, Makedonia, Romania, Finland, Portugal, Malta og Bosnia Herzegovina.

Programleder Per Sundnes avslutter med å vise oss Russland og Tyskland sine melodier, som begge er direkte i finalen sammen med Frankrike, Spania og England.

Neste onsdag vil Sundnes vise deg ti nye låter, deriblant "Fairytale" med Norges nyeste kjæledegge, Alexander Rybak. Vi får også se og høre hva blant annet Danmark og Storbritannia har å by på til den store finalen i Moskva.

Underholdningsprogram produsert av NRK Underholdning 2008
Prosjektleder: Stian Malme
Programleder: Per Sundnes
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf 901 83 838
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
Samtlige bidrag finnes også på nrk.no/mgp

Programmet blir også sendt på NRK lørdag 25.april kl.17.15 og på NRK3 søndag 26.april kl.22.00.


LENKER
  • nrk.no/mgp