Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 27. januar 2013 kl 21.40 Herskap og tjenere

Valgets kvaler


Blanche står ansikt til ansikt med en tidligere elsker, og lidenskapen mellom de to blusser opp igjen.

Blanche drømmer om et liv langt vekk fra Eaton Place.

Hemmeligheter avsløres
I underetasjen må Beryl ta standpunkt i en vanskelig situasjon som dreier seg om måten husholdningen blir drevet på. Hun blir tilbudt en hjelpende hånd fra uventet hold.

Samtidig blir Lady Persie nødt til å avsløre en sjokkerende hemmelighet for Sir Hallam. De to får et nært forhold når Persie blir tvunget til å ta et valg som kan forandre fremtiden hennes.

Om serien
Den britiske suksesserien fra 1971 er tilbake med helt nye episoder. I 2010 ble det spilt inn nye episoder som forteller historien videre. Året er 1936, og det er seks år siden hushjelpen Rose forlot 165 Eaton Place. Nå bringer skjebnen henne tilbake til herskapsvillaen.
De nye eierne er Sir Hallam, hans kone Lady Agnes og hans mor Lady Holland, som nylig har blitt enke. Det blir tydelig for Rose at mye er forandret, men fremdeles lurer en labyrint av hemmeligheter og skandaler i krokene, både blant herskap og tjenere.

Britisk dramaserie fra 2011.
Produsert av BBC.
Originaltittel: Upstairs Downstairs.
Med: Eileen Atkins, Keeley Hawes, Ed Stoppard, Claire Foy, Jean Marsh, Anne Reid, Art Malik, Neil Jackson, Adrian Scarborough, Helen Bradbury og Ellie Kendrick.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75 / mobil: 41 41 46 53.
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900.