Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 22. januar 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)

NRK1 fredag 22. januar kl 23.15
Operasjon Big Sky (35:53)

Jimbo i knipe
I kveldens episode i den australske dramaserien \"Operasjon Big Sky\" blir Jimbos ridderlige instinkter vekket da han blir oppsøkt av en livredd kvinnelig passasjer. Men episoden fører til at den kvinnekjære piloten havner i politiets søkelys.
Etter at Jimbo har fløyet kvinnen til et trygt sted - og dessten tilbrakt natten sammen med henne - er hun som sunket i jorden. Samme morgen blir han kontaktet av politiet, som mistenker at kvinnen er borført. Og da den etterlyste kvinnen blir funnet drept, går alvoret virkelig opp for Jimbo.
Mellom Lauren og Chris blir følelsene stadig heftigere. Etter et hett møte på kontoret en sen kveld blir Lauren overbevist om at hun virkelig er forelsket. Men er Chris like klar for et forpliktende forhold?

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Overklassejenta Lauren (Alexandra Fowler) har arvet selskapet fra sin far, og går med liv og sjel inn for å få det på fote igjen. Som leder blir hun stadig utfordret av sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\"). Det tilsynelatende hund- og katt-forholdet som har rådd mellom disse to fra første stund har imidlertid ikke kunnet dekke over den sterke tiltrekningen mellom dem.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. Scotty (Martin Henderson) er yngstemann på laget og Lexies trofaste beundrer. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame. Den livsglade Paula (Danielle Nuss) er sistemann på laget. Hun er ikke bare en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne.
NRK1 fredag kl 23.15

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51
Med Gary Sweet, Alexandra Fowler, Rhys Muldoon, Lisa Baumwol, Martin Henderson, Robyn Cruze og Danielle Nuss