Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 14. desember 2000 kl 21.45 Advokatene

Advokatene (t)


NRK2 torsdag 14. desember kl 21.45
Advokatene (2:23)

Rebecca i retten

Sekretæren Rebeccas innsats ble høyst fortjent kronet med partnerskap i forrige episode av \"Advokatene\". Hun har overrasket hele kontoret med å avsløre at hun på kveldstid har studert juss og nå har bestått embetseksamen. I kveldens episode får hun sin første sak.

Nyheten om sekretærens vellykkete eksamen blir godt mottatt av de andre på kontoret. Så godt at Rebecca allerede i kveld får prøve sin første sak for rettsapparatet. Det er en nervøs, men fattet Rebecca som entrer podiet i sin nye rolle.

Lindsay og Helen har bestemt seg for å flytte sammen, og nå har de endelig funnet en passende leilighet for to single karrierekvinner. Deres gode vennskap er også en av grunnene til at Lindsay vil ha med seg Helen inn i firmaet sitt, til stor ergrelse for de andre partnerne.

I tillegg til å forberede seg til samboerskapet, får Lindsay en tøff sak når aksjespekulanten Anderson Pearson ber henne forsvare ham i en mordsak.

Om serien
Vi er inne i seriens tredje sesong, og som tidligere er det i rettssalen storparten av handlingen utspiller seg. Bobby Donnell og hans medarbeidere sliter med stadige konflikter mellom sin samvittighet og rettslige ekspertise. De har slått seg til ro med at moralsk tvetydighet er en del av livet, enten det gjelder i advokatsammenheng eller på det private plan.

Men forandringer har skjedd. Firmaet Donnell & Associates er blitt til Donnell, Young, Dole & Frutt. Også resepsjonist Rebecca Washington (LisaGay Hamilton) er tilegnet partnerskap. En misfornøyd Jimmy Berluti (Michael Badalucco) derimot, må jobbe opp enda et års erfaring før han stiller i samme klasse som Bobby Donnell (Dylan McDermott), Eugene Young (Steve Harris), Lindsay Dole (Kelli Williams) og Ellenor Frutt (Camryn Manheim).

Lindsay Dole var den av medarbeiderne som gikk inn for at Bobby skulle gi sine ansatte partnerskap, men hennes ambisjoner stopper ikke her.

NRK2 torsdag kl 21.45

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: The Practice
I rollene: Dylan McDermott, Lara Flynn Boyle, LisaGay Hamilton, Steve Harris, Camryn Manheim, Kelli Williams og Michael Badalucco.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
1. Lindsay Dole (Kelli Williams). (Foto: 20th Century Fox)
2. Helen Gamble (Lara Flynn Boyle ). (Foto: 20th Century Fox)