Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 22. januar 2012 kl 04.35 Livets mange sider

Brutalt møte med krigen


Logan reiser til Spania for å dekke den spanske borgerkrigen, og i Barcelona møter han igjen Ernst Hemingway. Hemingway arrangerer det slik at Logan reiser til fronten, der han blir vitne til nedslaktingen av medlemmer av den internasjonale brigaden.

Logan returnerer til England og skiller seg fra sin kone Lottie, for heller å gifte seg med BBC-journalisten Freya. Hun har allerede født deres datter Stella. Logan får imidlertid kun begrenset besøksrett til sin sønn med Lottie, Lionel.

Tess, som også har fått et barn med Logan, men som er gift med hans gode venn Peter, tar sitt eget liv i frustrasjon over ektemannens utroskap. Han svarer med å konvertere til katolisismen. Så bryter andre verdenskrig ut.

Om serien
Logan Mountstuart er en forfatter med et meget interessant liv. Han reiser over hele verden og møter berømtheter som Ernest Hemingway, Ian Fleming og hertugparet av Windsor. Han opplever krig, en statsministers død og en konges abdikasjon. Dette er filmatiseringen av boken om ham, skrevet av originalens forfatter, William Boyd.

Logan ser ut til å ha alt. Han er en suksessrik forfatter, er medlem av sosieteten og eier en stor villa. Men vil han klare å takle at livet er fullt av tilfeldigheter når ekte kjærlighet oppstår?

Ethvert menneske er sammensatt av flere personligheter. Dette er ledetråden i den prisbelønte serien om forfatteren Logan som møter berømtheter i 1920-årenes Paris, i New York på 50-tallet og i London 30 år senere.


Amerikansk dramaserie i 6 episoder
Originaltittel: Any Human Heart
Produsert av NBC Universal
Produksjonsår: 2010
Med: Jim Broadbent, Matthew Macfadyen, Conor Nealon m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873 / 23044576
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900