Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. februar 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Mange spørsmål – ingen svar

Bree er overlykkelig når Evan og Kelly blir med henne ut på byen (Foto: Southern Star)
Bree er overlykkelig når Evan og Kelly blir med henne ut på byen (Foto: Southern Star)
Forholdet mellom Evan og Jemima ville vært perfekt hvis de bodde på samme kant av byen. Når avstanden mellom dem blir altfor vanskelig å takle, tar Evan en avgjørende bestemmelse.

Kelly vet ikke hvor hun har Frank. Etter råd fra Bree prøver hun å lese kroppsspråket hans. Resultatet er ikke særlig oppløftende, men i tidens fylde viser det seg at Brees råd var verdt å lytte til.

Bree er i fyr og flamme når Evan og Kelly går med på å gå ut med henne og Jeff, den homofile gutten hun er interessert i. Den store overraskelsen for alle sammen er imidlertid Frank, som uventet dukker opp blant dem. Han er i kjempehumør, og gjør sitt beste for å spleise Bree og Jeff. Det er mye kjærlighet i lokalet, men hvor mye vil være igjen neste morgen?

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt stor interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Crisis of Questions"
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78