Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 4. desember 2013 kl 21.35 Lilyhammer

Nye muligheter


Frank ser nye muligheter både på damefronten og i forretningslivet i Lillehammer. Samtidig er det ting på gang i New York som han ikke ser komme.

Det åpner seg nye muligheter for å tjene penger i Lillehammer, både når det gjelder god gammeldags forsikringssvindel og en alternativ måte å drive med reinsdyr på.

Frank ser plutselig barnehagemedarbeideren Tiril i et nytt lys, og de to blir bedre kjent.

Samtidig blir situasjonen ytterligere komplisert når Thomas Aune og Zlatan kommer i kontakt med en som er interessert i informasjon om Frank i New York.


Om serien
I sesong 1, som ble sendt i 2012, så vi at Frank Tagliano (Steven Van Zandt), et tidligere medlem av New York-mafiaen, ble forflyttet til Lillehammer gjennom FBIs vitnebeskyttelsesprogram. Frank ble til slutt nattklubbeier.

Når vi går inn i sesong 2, går nattklubben Flamingo så det suser. Dessuten er Frank blitt pappa til et tvillingpar.

I likhet med sesong 1 av suksesserien «Lilyhammer», er sesong 2 skrevet av ekteparet Eiliv Skodvin og Anne Bjørnstad i samarbeid med hovedrolleinnehaveren Steven Van Zandt.

Med: Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Steinar Sagen, Tommy Karlsen, Robert Skjærstad, Momodou Lamin Touray, Fritjov Såheim, Henriette Steenstrup, Henrik Mestad, Marian Saastad Ottesen, Jon Øigarden, Silje Torp, Victoria Winge, Frank Kjosaas, Leo Ajkic, Kyrre Haugen Sydness, Eva Fröhling, Johannes Brost m.fl.

Produsert av Rubicon for NRK 2013
Prosjektredaktør NRK: Tone C. Rønning
Manus: Steven van Zandt, Anne Bjørnstad, Eilif Skodvin
Regi: Simen Alsvik, Ole Endresen, Geir Henning Hopland
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske, Tlf: 41506747
TV-seere bes henvende seg til Publikumsservice tlf: 23 04 70 00