Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 4. september 2006 kl 23.10 Store studio

Hedda, Victoria og Beyoncé

Anne Lindmo og Per Sundnes er tilbake med Store studio. (Foto: Jan Alsaker)
Anne Lindmo og Per Sundnes er tilbake med Store studio. (Foto: Jan Alsaker)
Store studio åpner sesongen med et intervju med en av verdens mest populære popstjerner, Beyoncé Knowles. Dessuten kommer skuespillerne Petronella Barker og Victoria Winge på besøk.

Igjen er det tid for å sitte ekstra lenge oppe på mandagskvelden. Anne Lindmo og Per Sundnes inviterer til populærkulturelle tre kvarter med samtaler, reportasjer, musikalske innslag og oppdateringer av hva og hvem som rører seg innen det utvidede kulturfeltet.

Snart D-dag for "B'Day"
Beyoncé Knowles har gjort stor suksess etter at Destiny's Child bestemte seg for å splittes. Hun vant fem Grammy for den første soloplaten "Dangerously in Love", og 5. september kommer hennes nye album "B'Day". Med seg på platen har hun blant andre kjæresten Jay-Z. Til Per Sundnes forteller hun mer.

Talentfull og etablert
Victoria Winge er en aktiv dame. Som datter av regissør Stein Winge er hun muligens arvelig belastet, for i høst spiller hun i to filmer; "Reprise" og skrekkfilmen "Fritt Vilt". I tillegg er hun fotomodell. Store studio presenterer et miniportrett av et Norges nye stjerneskudd.

Hva er det med Hedda?
I Store studio treffer hun Petronella Barker, allerede en velkjent og etablert skuespiller. Barker spiller i Hedda Gabler på Nationaltheatret.

Nettopp Hedda Gabler er det mest spilte Ibsen-stykket for tiden. Hvorfor? Yngve Sundvor er regissør for Gabler-stykket, mens Tron Øgrim er autodidakt Ibsen-kjenner. Kanskje de kan forklare fascinasjonen for Hedda.

Aldri et Store studio uten live musikk. Grand Island er aktuelle i disse dager, og de har fått skuespiller Axel Hennie til å regissere musikkvideoen sin. Både band og regissør kommer på besøk.

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er fremdeles programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2006)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Håkon Sverdrup, 23 04 77 51 (92 01 55 79)
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900