Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 21. juni 2012 kl 23.20 Kalde føtter

Livet er en kamp


Kjærlighetslivet er ikke lett for våre venner i Manchester. David blir mer og mer tiltrukket av Jessica, men har dårlig samvittighet overfor Karen. Pete og Ramona er mye sammen - det er også Jenny og Robert, mens Rachel og Adam kjemper videre for å få barn.

I den siste tiden har David og Jessica deltatt i møter for å forhindre at den lokale lekeplassen blir rasert, og nå har de vunnet saken mot kommunen. Samtidig tilkjennegir de sine følelser overfor hverandre, men David får plutselig kalde føtter. Han har aldri vært utro mot Karen før, og nå har Karen fattet mistanke.

Pete har gått med på å spille fotballkamp på et lag som består bare av homser, og Ramona kommer for å se på. Etter kampen inviterer hun ham med hjem.

Samtidig utvikler forholdet mellom Robert og Jenny seg, og til Petes fortvilelse tilbringer Robert mer og mer tid hjemme hos henne og lille Adam. Hva om gutten tror at Robert er den nye pappaen hans?

Behandlingen Rachel og Adam gjennomgikk for å få barn, var mislykket. Nå har de søkt om lån i banken for å få råd til alternative metoder.

Om serien
Seerne kan glede seg til en sommer med den populære gjengen i "Kalde føtter". Det blir nemlig gjensyn med sesong 3, 4 og 5 av den britiske serien som gir en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser.

I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Parene består av Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) og Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst).

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

Sendt tidligere.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen og David Nicholls
Produksjon: Granada Television
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice