Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 13. oktober 2006 kl 19.55 På tråden med Synnøve

Når det piper i telefonen...

Synnøve Svabø er programleder for
Synnøve Svabø er programleder for "På tråden med Synnøve". (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hva gjør du hvis Synnøve Svabø får tak i mobilen din og begynner å ringe fra den? Hva skjer når kjendisene lurer hverandre? Og klarer du å finne det hemmelige nummeret til Synnøve og ringe inn til studio?

I "På tråden med Synnøve" lures, ringes og tulles det over en lav sko. Ingen telefon er trygg, ingen linje er sikker og ikke alle samtaler er det de utgir seg for å være.

Det finnes etter hvert veldig mange mobiltelefoner her i landet, og det er stadig mer man kan gjøre med dem. Mobiltelefonen er blitt et viktig verktøy, og de innholder kalendere, oversikt over kontakter, bilder, filmer – kort sagt, mye informasjon. I "På tråden med Synnøve" spiller mobilen hovedrollen.

Fine premier
Publikum, både hjemme og i studio, er herved invitert til å lade batteriet og sørge for full dekning. Den første som finner frem til nummeret til Synnøves mobil, vinner en storbyweekend for to. I første program er premien en tur til London.

Dessuten kan man vinne en splitter ny mobiltelefon. Det eneste du trenger å gjøre er å ta telefonen når Synnøve ringer. Telefonen er gjemt et sted i Norge. Ålesundere oppfordres til å høre spesielt godt etter.

Lureri
Kan man stole på sine venner? Ikke helt. Kjendiser er som andre folk, de liker å lure vennene sine. Med skjult kamera filmes kjendiser mens de prøver å komme seg ut av merkelige og pinlige situasjoner. De aner ingenting om at de er lurt før mobilen ringer og de er på tråden med Synnøve. Kjendisen som lures er gjest i studio.

Men heller ikke publikum er trygge. Kanskje Synnøve har fått tak i telefonboken til en i studio. Hva finnes der, mon tro? Kanskje hun har en utfordring til eieren av telefonboken?

Telefonkiosk
I den faste konkurransen "Hvor mange er det plass til i en telefonkiosk hvis man stapper skikkelig godt?", er en gjeng MC-karer første gruppe ut. Senere utfordres de av blant andre en sirkustropp og nakenbadere.

Dessuten blir det god, gammeldags bølleringing, morsomme telefonhistorier, lister og aktuelle reportasjer.

Innkjøpt underholdningsprogram fra Monster A/S (2006)
Programleder: Synnøve Svabø
Produsent: Jan Arild Slinning
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup , 23 04 78 53/92 01 55 79,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no