Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 17. april 2006 kl 21.05 Catterick

Action i Catterick


Brødrene Carl og Chris blir overrasket på rommet av en viss herr Tony. De ligger og sover på Mermad Hotel i Catterick da villstyringen slår inn døra.

Tony slår den ene av brødrene bevisstløs med et telefonrør mens han tvangsforer den andre med en stor sko. Heldigvis har Mark, hotellets portør, hørt hva som foregår. Han deiser til Tony med en støvsuger. De tre stikker av i den stjålne Range Roveren til Tony.

Neste morgen blir hotelldirektør Oates og resepsjonist Tess mildt overrasket ved synet av noe halvt elefantaktig og halvt menneskelig nede i resepsjonen. Det er Tony med en "Oh Henry"-modell av en støvsuger tredd over hodet.

Websters og Fowlers triste skjebne
Mens de andre skifter, ser Tony sitt snitt til å tømme hotellsafen. Han skylder det på Chris, Carl og den forsvunne portøren. Oates, Tess og Tony setter etter de tre før nevnte i direktørens Rolls Royce. Politi-inspektørene Webster og Fowler kjører inn i Rolls’en bakfra.
Det burde de ikke gjort og det venter dem en grusom skjebne.

Mer om serien
De britiske komikerne Vic Reeves og Bob Mortimer har hovedrollene i sin egen road movie, "Catterick", der vi følger dem som (blant andre) brødrene Carl og Chris gjennom seks episoder. De har nylig truffet hverandre etter 15 års atskillelse. Og nå har de lagt ut for å finne Carls bortkomne sønn.

Britisk komiserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Catterick
Produsert av: A Channel X production in association with Pett Productions for BBC
I rollene: Vic Reeves og Bob Mortimer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57