Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 8. desember 2010 kl 21.30 Trekant: Sex som singel

Lær deg å sjekke med "Trekant"Hvordan kapre drømmepartneren?

I kveldens episode av "Trekant" er det sjekking som står i fokus. Marie møter to homoer og snakker om det å sjekke opp menn, Pia møter en jente som er supersjekker og Thomas møter en sjekkeguru som detaljert snakker om kroppsspråk, tegn, språk, leker og replikker som funker.

Om serien
I "Trekant" skal en fersk, ung trio være deltakende observatører og skal utforske det seksuelle universet rundt oss. På oppdrag fra NRK må de besøke teoretiske og praktiske eksperter med kompetanse på alt fra tantrisk sex til leketøy og fetisjer.

Deltakerne stiller spørsmålene vi alle lurer på, får kunnskap og råd, og kjenner på sine egne grenser. Det vil bli interessant, lærerikt, flaut, kleint, pirrende - og ikke minst hysterisk morsomt.

"Trekant" er et kollektiv bestående av to jenter og én gutt fra hver sin kant av landet. Thomas (19) er en litt over gjennomsnittet atletisk fyr som kommer fra øde trøndertrakter og en gård med flere hundre griser. Oslo-jenta Marie (18) gikk på Kristelig Gymnasium og har aldri bodd hjemmefra før. Pia (22) bor til vanlig i Larvik sammen med hunden Doris, og har de siste årene jobbet med psykisk syke på et sykehjem.

Til tross for forskjellig bakgrunn har de tre noen viktige fellesnevnere: De er unge, de er åpne, og de er nysgjerrige på sex.

Egenprodusert underholdningsserie (8 episoder)
Produsert av NRK UNG 2010
Prosjektleder: Øyvind Thoen
Med: Pia Dailey Christoffersen, Thomas Albertsen Dahlen og Marie Kinge.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 92 40 38 73
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, 815 65 900 Publikumssevice