Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. oktober 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Full fart hos Dyrhaug

Harald Thune, Tone Søyset Døving, Ivar Dyrhaug, Marianne Antonsen og Henning Kvitnes. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Harald Thune, Tone Søyset Døving, Ivar Dyrhaug, Marianne Antonsen og Henning Kvitnes. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Ivar Dyrhaug får i kveld besøk av to forholdsvis ukjente navn, Tone Søyset Døving og Harald Thune. De utgjør det ene laget, mens det andre består av Marianne Antonsen og Henning Kvitnes.

Tone Søyset Døving er vokalist i gruppa Famntak som fikk sin tv-debut i Kjempesjansen på NRK. Famntak er et firkløver fra Surnadal på Nordmøre, og de satser på midt-norsk dialekt og musikk.

På hennes lag stiller Harald Thune, som sies å ha en av landets flotteste country-stemmer. Etter at hans store helt Johnny Cash døde i fjor, har han syslet med tankene om å gi ut sin egen Cash-hyllest. Den kom nå i september og fikk strålende kritikker.

Marianne Antonsen har vært med i bandet Just for Fun i mange år, og de deltok blant annet i Grand Prix i 1991. Etter tiden der har hun gitt ut fire soloalbum med Kirkelig Kulturverksted som plateselskap. For noen år siden dannet hun bandet Queen Bees sammen med to andre storheter, Anita Skorgan og Rita Eriksen.

Hennes makker i kveld er Henning Kvitnes. Han kom sensommeren ut med nytt album som høstet strålende kritikker. Albumet er hans 19. i rekken, så han har etter hvert opparbeidet seg stor erfaring på musikkfronten.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10


LENKER
  • Les mer