Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 9. november 2012 kl 20.30 Kinas mat


Hva er særegent med den kinesiske maten? Vi kjenner til te, nudler og and, men hvordan behandles råvarene?

I hvert program tar Fredrik og Per Anders for seg en ingrediens: tofu, chili, orm, eddik, and, fisk, nudler og ingefær.

Over grytene prater de med mennesker om gleder og sorger, og gir oss et mer detaljert bilde av dagens Kina. Det er vanlig å tilberede soyaproduktet tofu både hjemme og på restauranter. Nå er vi i tofubyen Shiping i Sør-Kina.

Svensk matserie fra 2011
Episode 1 av 8
Produsert av Sveriges Television

Kontaktadresse for presse presse@nrk.no tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice tlf 815 65 900