Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 1. oktober 2011 kl 22.10 Film: Guess Who

Svigers vet best

Bernie Mac (t.h.) spiller den vanskelige fremtidige svigerfaren til Ashton Kutcher i Nattkinoen
Bernie Mac (t.h.) spiller den vanskelige fremtidige svigerfaren til Ashton Kutcher i Nattkinoen "Guess Who". (Foto: Sony Pictures)
Percy Jones setter sin ære i alltid å sette familiens ve og vel i høysetet. Hva det innebærer, bestemmer han selv. Da datteren kommer drassende hjem med en hvit kjæreste, må han selvsagt ordne opp.

Percy Jones (Bernie Mac) har alltid sett for seg at datteren skal gifte seg med en krysning av Denzel Washington, Colin Powel og Tiger Woods. Hittil har hun kun vært sammen med kunstnertyper som har en heller usikker fremtid.

Første møte
Theresa (Zoë Saldana) forteller at hun skal ta med seg en ny kjæreste hjem til foreldrenes sølvbryllupsdag. For å unngå unødvendige overraskelser bestemmer far seg for å gjøre en liten forhåndssjekk av datterens utvalgte, Simon (Ashton Kutcher).

På papiret ser Simon ganske lovende ut. Han er en relativt vellykket aksjemegler og har ingen synlige skjeletter som truer med å ramle ut av skapet. Bortsett fra én viktig detalj. Han er hvit. Og til alt overmål har han fridd til Theresa og de er forlovet. Percy innser da at han må gjøre alt han overhode kan for å ødelegge forholdet og en rekke pinlige situasjoner oppstår.

Sendt tidligere.

Amerikansk komedie 2005
Originaltittel: Guess Who
Regi: Kevin Rodney Sullivan
I rollene: Bernie Mac, Ashton Kutcher, Zoë Saldana, Judith Scott, Hal Williams, mfl.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900