Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. februar 2008 kl 19.55 Borettslaget

Utfordringer i Tertitten

Narvestad med halvsøstrene Ruth (Sidsel Sørli) og Lillian (Signy Sandsberg) er i lange avhør på politistasjon. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Narvestad med halvsøstrene Ruth (Sidsel Sørli) og Lillian (Signy Sandsberg) er i lange avhør på politistasjon. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Stadig flere bebore i Tertitten passer på å ta seg til rette i Narvestads fravær, og mens han sitter i timeslange intervjuer med Oslo-politiet, er både Dieter og Piirka på banen.

I kveldens episode er mange av beboerne i trøbbel. Narvestad er på politistasjonen, Linda er i pengeknipe, Ali er byrådsrepresentant for høyre og møter FRP i en knallhard radioduell, Linda er i konstant pengeknipe og Yngve hater å være repetisjonsøvelse i militæret.

Om serien
I 2006 var det i snitt 1,1 million seere som fulgte Robert Stoltenbergs kjente og kjære figurer i Tertitten Borettslag. Nå er seersuksessen tilbake med en ny runde, og både Narvestad, Piirka, Yngve Freiholt, Nikolay og Linda Johansen er blant beboerne. I tillegg blir vi kjent med noen nye karakterer.

Egenprodusert komiserie ved NRK Underholdning
Prosjektleder: Guri Skavlan
Manus: Robert Stoltenberg, Terje Solli, Pål O. Nissen.
Regi: Pål O. Nissen
I rollene: Robert Stoltenberg, Sidsel Sørli, Hanne Dahle, Nadeem Ullah, Signy Sandsberg, Tone Grennes, Ida Marie Bakkerud
Pressekontakt:Karoline Berg, 23 04 94 86/90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no

LENKER
  • Les mer