Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 2. oktober 2009 kl 23.05 Partydronninger

Finale

Fem av disse åtte
Fem av disse åtte "håpløse" jentene er sendt hjem. I kveld er det finale, og bare tre rampejenter igjen. (Foto: ITV)
Det er den femte og siste uken på Eggleston Hall. Bare tre rampejenter er igjen, og nå står de overfor den siste, store utfordringen. De skal presenteres på et debutantball foran en rekke aristokrater.

De må hver og en gjøre entre og bli dømt etter hvordan de ter seg, er kledd, deres selvtillit og talespråk. Jentene blir presentert i selskap med syv andre, ekte, debutanter. Og dersom de kommer til kort, blir de offentlig ydmyket.

Eksamenspress
I tillegg til å forberede seg til ballet må jentene gå opp til eksamen i alle fag for å få vitnemål. De har kun fire dager på seg å perfeksjonere seg innen blomsterbinderi, kroppsholdning og språk.

Ballet blir holdt på et stort gods i North Yorkshire. Jentene gjør seg klare for entréen i sine vakre Lindka Cierach ballkjoler, mens lærerne venter på sidelinjen og frykter det aller verste. Når kvelden er over, skal én vinner kåres.

Om serien
Et voksende problem i Storbritannia er ungjenter som er helt ute av kontroll. De er svært promiskuøse, de drikker seg sanseløse og slåss som villkatter. Eggleston Hall pensjonatskole for piker har satt seg som mål å temme disse ville jentene.

Åtte "håpløse" jenter, iført pinetrange bukser, utringede topper og høye heler ankommer Eggleston Hall for et femukers intensivkurs. Lærerne ser raskt at de står overfor en nærmest umulig oppgave.

Hver episode i denne realityserien følger en uke i jentenes opphold på pensjonatskolen.

Programmet er sendt tidligere

Britisk realityserie (2008)
Originaltittel: Ladette to Lady 2
Produsert av: ITV
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/90955364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900