Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. februar 2001 kl 22.10 Detektimen: Politiagentene

Detektimen: Politiagentene (t)

NRK1 fredag 9. februar kl 22.10
Detektimen: Politiagentene (22)

Farlig forelskelse

Agentveteranen Peter Church har tatt sin beslutning: Han har valgt kjærligheten foran lojaliteten til spaningsgruppen. Nå vil han starte et nytt liv med Christina, som tilhører den mektige forbryterfamilien Rossi. I sine kollegers øyne er han nå gått over til den andre siden.

Spaningsgruppen fortsetter arbeidet med å få has på Rossi-familien. Etterforskningen avdekker at familiens overhode, Christinas bror Dino, er tilbudt informasjon om at han har en sviker i sine egne rekker - det vil si en politiagent...

Spaningsgruppen forsøker å advare Peter Church om at identiteten hans er i ferd med å bli avslørt, og at livet hans er i fare. Men Church vil ikke lenger forholde seg til beskjeder fra sine tidligere kolleger. Mye tyder på at den før så aktpågivende politiagenten har mistet dømmekraften i forelskelsens rus.

Om serien
Den australske serien \"Politiagentene\" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme. De første episodene i år ble fulgt av over 700.000 seere.

I serien følger vi en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og to kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie, kalt \"Mac\" (Anita Hegh), har hatt en lynkarriere i politiet og spaningsgruppens operative leder. Bernardo Rocca (Joe Petruzzi) er gruppens trygge klippe og er på vei oppover karrierestigen. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter.

NRK1 fredag kl 22.10

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
Med Peter Phelps, Anita Hegh, Joe Petruzzi, Kate Kendall og Ian Stenlake
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)

Bilde
Politiagent Peter Church (Peter Phelps) har gjort sitt valg: Han vil starte et nytt liv med Christina, som tilhører forbryterfamilien Rossi.