Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 19. august 1999 kl 21.10 Toppmøte

Toppmøte


NRK1 torsdag 19. august kl 21.10
Toppmøte (kommune- og fylkestingsvalget)

Omstridt leder til utspørring

Leder i Høyre, Jan Petersen er nestemann som gjester Ingolf Håkon Teigene og Anne Grosvold i valgsendingen \"Toppmøte\" i kveld.

Jan Petersen har vært leder i Høyre siden han ble valgt på partiets landsmøte i 1994. Han kommer fra Oppegård, og representerer Akershus på Stortinget.
Petersen sitter per i dag i Utenrikskomiteen som nestleder, og har tidligere vært førstesekretær i Forbrukerrådet og konsulent og førstekonsulent i NORAD.
Jan Petersen har lang erfaring som politiker, og har vært stortingsrepresentant helt siden 1981. Han har hatt toppverv i Høyre lenge. Allerede i 1969 var han leder i Unge Høyre i Akershus. Han har også vært ordfører i Oppegård fra 1976-81, og leder i Akershus Høyre fra 1992-94.
Selv om det ikke er noe å si på Petersens erfaring, har han vært med på både opp- og nedgang i Høyre, og dermed måttet tåle både kritikk fra sine egne og motstående politikere. Hva han skal svare på i kveldens møte med Grosvold og Teigene gjenstår å se.

Om programlederne
Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene har vært programledere sammen før. Sist var det Tv- aksjonen som hadde disse to rutinerte fjesene som frontfigurer.
Anne Grosvold har i disse dager startet opptakene på \"Bokbadet\", som hun har tatt over etter Eva Bratholm. Ingolf Håkon Teigene er som vanlig nyhetsanker i \"Dagsrevyen\".

NRK1 torsdag kl 21.10

Egenprodusert valgsending fra Nyhetsdivisjonen
Programledere: Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18