Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 4. april 1999 kl 19.00 Søndag: "Det trengs ingen blomster til graven!"

Søndag: \"Det trengs ingen blomster til


NRK1 1. påskedag søndag 4. april kl 19.00
Søndag: \"Det trengs ingen blomster til graven!\"

Festdag med påskesanger

- Dette blir et annerledes uttrykk enn det jeg er vant til, sier programleder for påskesangprogrammet fra Greverud kirke i Oppegård, Elisabeth Ødegaard Widmer. Selv tilhører hun Kolbotn pinsemenighet, men er hentet inn til tv-program i en statskirkelig sammenheng i området der hun bor.

- Salmeskatten er ny for meg, men jeg er glad for denne forespørselen. Dette gir meg anledning til å bli bedre kjent med mye av det som kanskje er gått tapt for mange frikirker, sier hun.
Bakgrunn
Elisabeth Ødegaard Widmer var programleder sammen med Rune Larsen i fjorårets adventsserie i NRK. Hun har alltid jobbet mye med sang og musikk og har fire plateutgivelser bak seg. Hun synger fast i Oslo Gospel Choir og er til daglig musikklærer på Greverud barneskole. Hun er også mor til to barn.
Med seg i Greverud kirke har hun publikum, kor og orkester med kantor Bernt Nordset som musikalsk ansvarlig. De kommer til å framføre både kjente og ukjente påskesalmer.

Påskevandring
Gjest er kateket i Oppegård menighet, Ingrid Elisabeth Habbestad, som hvert år inviterer barn i kommunen til å oppleve en påskevandring. Den går til forskjellige \"stasjoner\" i kirkerommet hvor det er plassert elementer knyttet til fortellingene fra påsken. Vi skal være med på en slik vandring.
- Jeg håper seerne kan få en god musikalsk og åndelig opplevelse, for jeg ønsker jo å presentere noe som er viktig for mennesker i dag, konkluderer programlederen Elisabeth Ødegaard Widmer.
NRK1 søndag kl 19.00

Bilde
Programleder Elisabeth Ødegaard Widmer tar i mot oss i mot oss med blomster i favnen til et påskesangprogram fra Greverud kirke.
(NRK-foto: Ola Kaland)

Egenprodusert religiøst magasinprogram
Ved. Bjørg Honerud og Egil Stray Nordberg.
Programleder: Elisabeth Ødegaard Widmer
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53