Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 31. juli 2008 kl 20.35 Call to Greatness

MTVs "rekord-bok"

Call to Greatness: Fem unge karer reiser USA på kryss og tvers for å utfordre innehavere av bisarre verdensrekorder. (Foto: MTV Networks)
Call to Greatness: Fem unge karer reiser USA på kryss og tvers for å utfordre innehavere av bisarre verdensrekorder. (Foto: MTV Networks)
"Call to Greatness", laget av ungdomskanalen MTV, er på mange måter en fresk vri på Guinness Book of Records. I serien blir verdensrekord-innehavere på de mest utrolige områder utfordret av fem unge karer som prøver å ta rotta på rekordene deres.

Oppdrag utført? Først får vi se om karene overlever – i første episode skal det nemlig konkurreres i flest spark mot hodet på 60 sekunder. Andre bisarre rekord-utfordringer inkluderer denne gang også tilbakelagt distanse av "moonwalking" innenfor en time (jfr. Michael Jacksons berømte "dansetrinn").

5 gærninger i Ville Vesten
De fem gærningene på MTV-laget kaller seg Andreas, Drew, Ghost, Paul og Rainbow. De velger seg Ville Vesten og staten Texas til å åpne showet.

Om serien
"Call to Greatness" er laget av ungdomskanalen MTV. Serien følger i sporene til den berømte Guinness Book of Records. Det finnes amerikanere med verdensrekord i det mest tenkelige og utenkelige, og MTVs utsendte gærninger utfordrer rekordene deres.

I hver av de fem episodene beveger de fem seg innenfor en utvalgt stat. På reiseruta står Texas, California, Virginia, Florida og Louisiana.

Amerikansk underholdningsserie i fem deler (2006)
Originaltittel: Call to Greatness
Kveldens episode: Texas
Produsert av: MTV Networks
Med bl.a.: Andreas, Drew, Ghost, Paul og Rainbow
Kontaktperson i Programinformasjon: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer