Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 18. mars 2006 kl 19.15 Store studio

Bruce Lees barnebarn i Store studio

Store studio: Supagroup har noe å slekte på – to av medlemmene er Bruce Lees barnebarn. (Foto: Supagroup)
Store studio: Supagroup har noe å slekte på – to av medlemmene er Bruce Lees barnebarn. (Foto: Supagroup)
Ingen tvil om at to av medlemmene i New Orleans-bandet Supagroup har noe å slekte på: De er barnebarn av kampsport- og filmlegenden Bruce Lee. I kveld er de gjester i Store studio, og i tillegg kommer Kjartan Slettemark og Jostein Gaarder. Lisa Ekdahl spiller live.

Brødrene Benji og Chris Lee er frontfigurer i Supagroup, som spiller god gammaldags rock ikke ulikt AC/DC. Og skal vi tro musikkbibler som Rolling Stone, kommer denne gruppa til å sette sitt preg på 2006.

Retrospektiv Kjartan Slettemark
Samtidskunstneren Kjartan Slettemark gjester også Store studio i kveld. Haugar Vestfold Kunstmuseum har en stor retrospektiv utstilling med ham denne våren, og i Store studio forteller han om sitt lange liv i kunsten.

Josten Gaarder – Remixed
I tillegg kommer Jostein Gaarder, Norges mestselgende forfatter. I år er det tjue år siden han skrev sin første bok, og i den anledning har han laget en slags remix over sitt eget forfatterskap.

Om programmet
Store studio er NRKs popkulturelle mandagstalkshow med Anne Lindmo i programlederstolen. Pop-reporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i pop-universet. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2005)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252