Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. september 2000 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone


NRK1 fredag 8. september kl 19.55
Beat for beat - tone for tone (2:5)

Skuespillere mot revyartister

Ivar Dyrhaug er på plass med nye \"musikknøtter\", og i kveld er det Siw Anita Andersen og Øyvind Angeltveit fra Lompelandslaget som konkurrerer mot skuespillerne Kåre Conradi og Andrea Bræin Hovig.

Siw Anita Andersen og Øyvind Angeltveit hadde i hele fjor høst stor suksess på Scene West Victoria med revyen \"The End\". De utgjør halvparten av Lompelandslaget som ellers består av Linn Skåber og Trond Hanssen. De to sistnevnte har tidligere gjestet \"Beat for beat\".

Angeltveit har vært med i Lompelandslaget helt fra starten. Andersen på sin side har, foruten å være en del av gjøglergjengen, medvirket i teaterstykker, musikaler og tv- produksjoner.

På det andre laget finner vi skuespillerne Andrea Bræin Hovig og Kåre Conradi. Bræin Hovig, som vi blant annet kjenner fra NRKs dramaserie \"Sejer, se deg ikke tilbake\", er til daglig å finne ved Det Norske Teatret. Conradi har blant annet vært med i dramaserien \"Det kan komme noen\" og historieoppsetningen \"I romantisk tid\" som handler om dikterne Wergeland og Welhaven, begge produksjoner vist på NRK. Han har også fått testet sangstemmen sin etter at han i fjor høst deltok i musikalen \"Sofies verden\".

Om programserien
Programleder Ivar Dyrhaug og pianistene med klisterhjerne Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl er i høst tilbake for å gi oss fem nye programmer i musikkonkurransen \"Beat for beat\". Konseptet er slik at seks tall skjuler seks ord som til sammen blir en setning fra en kjent melodi. I tillegg blir deltakerne presentert for bruddstykker av melodier og bestemte bilderekker som skal spore lagene inn på forskjellige melodier.

NRK1 fredag kl. 19.55

Bilder
F.v Kåre Conradi, Andrea Bræin Hovig, Siw Anita Andersen og Øyvind Angeltveit er deltakere i kveldens musikkonkurranse \"Beat for beat - tone for tone\". (Foto: Scanpix)

Egenprodusert Underholdnings- og musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no).