Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 21. desember 2003 kl 17.30 Styrk live

Å ta sitt eget liv

I siste sending av Styrk live skal Styrk Fjærtoft Trondsen møte mennesker som har opplevd selvmord på nært hold, og de som er der for å hjelpe.
I siste sending av Styrk live skal Styrk Fjærtoft Trondsen møte mennesker som har opplevd selvmord på nært hold, og de som er der for å hjelpe.
Therese Volden Korsen prøvde å ta sitt eget liv for fire år siden, men hun overlevde. I dag er hun veldig glad for livet og er akkurat ferdig utdannet sykepleier.

Stein Husebø opplevde å miste datteren sin fordi hun ikke orket å leve lenger.

I denne siste sendingen av Styrk live møter vi mennesker som har opplevd selvmord på nært hold, og de som er der for å hjelpe.

Om serien
Styrk Fjærtoft Trondsen fortsetter med 16 nye "Styrk live" hver søndag utover høsten. I det direktesendte talkshowet har gjestene til felles at de har selvopplevde fortellinger, altså erfaringer fra eget liv de lar oss få del i.

Styrk snakker med ulike mennesker om de store spørsmålene i livet, og lover også denne sesongen et medspillende publikum, sterke tema og mye interaktivitet. Hvert program tar for seg et tema, og gjestenes ulike historier kan gi oss nye innfallsvinkler til egen undring.

Chatting
Som tidligere sendes "Styrk live Nachspiel" på NRK 2 med chatting og interaktiv deltakelse fra seerne. Yasmin Syed er chatvert, og hver søndag stiller hun med ny chatgjest som svarer på sms fra seerne. Gjesten kan for eksempel ha spesiell kompetanse eller erfaring som bidrar i samtalen Styrk har hatt i sin sending.

Styrk
Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen (34) har lang fartstid i NRK. På slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet jobbet han i Ungdomsredaksjonen i NRK Fjernsynet, hvor han ledet programmer som "VVP" og "Diskuteket". Siden har han blant annet jobbet i NRK Telemark som programleder i radio og fjernsyn. Nå har han hele høsten foran seg med "Styrk Live".

Egenprodusert, direktesendt talkshow fra NRK Fakta
Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen
Prosjektleder Marion Klaseie tlf. 916 65 820
Pressekontakt Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97 ()