Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 15. februar 2007 kl 22.30 Hjerte til hjerte

Alene med Erik

Linn vil gjerne ha med Erik Thorstvedt i boken sin og avtaler et møte med ham .(Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Linn vil gjerne ha med Erik Thorstvedt i boken sin og avtaler et møte med ham .(Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Linn er redd for at kollegene hennes skal ødelegge for møtet med fotballhelten Erik Thorstvedt og ber dem skygge banen. Det skulle hun ikke ha gjort.

Linn kommer på jobb i bakrus og trenger sårt mye vann og Paracet. Derfor bestiller hun en vanndispenser til forlaget, men redaksjonssjefen synes det er en unødvendig ekstrakostnad. Linn holder på sitt og bestemmer seg for å gi kollegene et vanndispenserkurs.

Samme dag skal Linn og Ingrid møte Erik Thorstvedt på Toppidrettssenteret. Linn vil gjerne ta møtet alene for ikke å gjøre Erik sjenert og ubekvem. Sammen med Thorstvedt går Linn en tur rundt Sognsvann, men turen får uventede konsekvenser for Linn. Da hun til slutt må ta T-banen ned til forlaget igjen, viser det seg at det er kontroll på T-banen.

Vel tilbake på forlaget tar Linn, Ingrid, Katrine og Tonje en kaffe for å gjøre opp status etter møtet med Erik Thorstvedt.

Om serien
For første gang er skuespiller Linn Skåber hovedperson i en tv-serie, av og med henne selv. "Hjerte til hjerte" er tittelen på den nye serien, og samtidig er det tittelen på boken Linn skal være redaktør for, på oppdrag for Gyldendal Norsk Forlag. Til boken samler hun inn ti historier fra ulike norske kjendiser.

I løpet av en seks måneders periode skal hun jobbe i forlaget, og NRK følger prosessen fra første arbeidsdag til boken skal lanseres.

Det viser seg raskt at det ikke er Linn slik vi kjenner henne fra revyscenen som dukker opp hos Gyldendal. Det er nemlig Linns skjulte sider vi blir kjent med, et bekjentskap som avstedkommer både absurde og til dels svært pinlige situasjoner. Men ikke for Linn selv. Som selvsentrert redaktør for egen bok velger hun å gå sine helt egne veier.

Egenprodusert humordokumentar (2007)
Manus: Linn Skåber, Terje Solli og Line Grünfeld
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Tone Johnsen, Karoline Berg, Kristin Tonjer og Bartek Kaminski
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80,

TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no