Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. desember 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Livets vanskelige veivalg

Kelly (Deborah Mailman) liker ikke at Will og Miranda er sammen. Hun har alltid hatt et varmt hjerte for Will (Joel Edgerton) (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) liker ikke at Will og Miranda er sammen. Hun har alltid hatt et varmt hjerte for Will (Joel Edgerton) (Foto: Southern Star)
Miranda og Will står på farten til sin spennende reise. De planlegger reiserute, snakker og debatterer – og er utrolige lykkelige. Det synes i hvert fall Will. Miranda har bestemt seg for ikke å dra, og lurer på hvordan hun kan får sagt det til Will på en mest mulig skånsom måte. Noe som også er uavklart er antipatien mellom Will og Richie.

Kelly er sjokkert over at Will og Miranda er sammen. Ikke at hun er ulykkelig med Nathan, men det har alltid vært noe i hjertet hennes for Will. Evan føler seg i hemmelighet ansvarlig for Alex’ knuste hjerte. Han bestemmer seg for å legge den umodne oppførselen sin på hylla, og ta en mann til mann-prat med Rex. Det går ikke helt bra når Rex også bestemmer seg for å ta saken i egne hender.

Gabrielle og Dominic har hatt det helt flott i det siste. Jobben er morsom inntil Dominic plutselig blir "Mr. Hyde" – en forandring Gabrielle aldri hadde trodd skulle inntreffe.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han tilbringer mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin ser ut til å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83