Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. juli 2006 kl 20.10 Hodejegerne

Hvem gjør hva?

Programleder Tande-P er sjefen i
Programleder Tande-P er sjefen i "Hodejegerne" (NRK-foto: Ole Kaland).
To juniorrepresentanter og to seniorrepresentanter på hvert sitt lag er klare til å konkurrere. Oppgaven er som vanlig å gjette hvilket yrke de seks ukjente personene har. Hvem har kreativiteten som skal til for å gå av med seieren?

Seniorlaget denne gangen kommer fra AETAT, og burde derfor ha gode forutsetninger for å gjøre det godt. Det er Marit Sjetne Andersen og Eli Espeseth som skal forsvare etatens ære. De konkurrerer mot Oddvin Agnalt Østmo og Mikkel Næs på juniorlaget.

Gjensyn i sommer
De ti programmene som sendes i sommer er en reprise fra vinteren 2004.

Tande-P er programleder når et juniorlag og et seniorlag skal forsøke å gjette seg frem til seks fremmede personers yrker. Riktignok er seniorene eldst, men vet de best?

Både tradisjonelle og mer sjeldne yrker er representert. Programleder Tande-P får hjelp av Einar Hultberg til å holde orden på kaoset.

Da programmene først ble sendt vinteren 2004, ble unge, oppfinnsomme "Reodor Felgener" i grunnskolen oppfordret til å sende inn sine oppfinnelser. De beste oppfinnelsene ble presentert gjennom en seerkonkurranse: I løpet av programmet vises bilder av en del av oppfinnelsen, og seerne kunne via SMS gjette hva det er. Den heldige oppfinneren er tilstede i studio og får sjansen til å fortelle om nyvinningen og forklare hvordan den virker.

Det blir èn ny oppfinnelse i hvert program.

Egenproduksjon ved NRK Underholdning
Programleder: Tande-P
Prosjektleder: Wenche Solum
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup , 23 04 98 41 (92 01 55 79


LENKER
  • Hjemmeside