Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. juli 2009 kl 19.40 Hvilket liv!

Dårlige kort

Ben (Robert Lindsay) satser dristig og håper på gevinst. (Foto: BBC Worldwide)
Ben (Robert Lindsay) satser dristig og håper på gevinst. (Foto: BBC Worldwide)
Kortstokken skaper trøbbel hos familien Harper denne uken. Ben har funnet ut fra kontoutskriften at Susan går til en spåkone, og Susan har oppdaget samme sted at ektemannen stadig taper penger på pokerspill.

For å redde familiens økonomi avtaler de å slutte med uvanene sine, men begge bryter løftet sitt. En uhyggelig spådom setter en støkk i dem, og selv om de synes den er absurd, tar de ingen sjanser.

Om serien
Tannlegen Ben, kona Susan og den vanvittige flokken deres holder oss med selskap sju lørdager på rad i sommer. Dette er en av Storbritannias mest populær komedier, overdrysset med priser. Mange av NRKs seere vil kjenne igjen persongalleriet fra tidligere sesonger.

Eldste sønn, Nick, flyttet hjemmefra for en god stund siden, mens datteren, den enslige moren Janey, fortsatt bor hjemme sammen med lillegutt Kenzo. Det gjør også familiens skarpe hjerne, Michael, som nå er blitt student på 21 år med bleket hår og piercing i øyebrynet. Den sprø kusinen Abi og hennes beundrer Roger, samt Nicks venn, Alfie, er også med i den utvidede familien.

Noe av det avsindige som skjer i denne runden er at Michael går fra å være jomfru til å bli far i løpet av en og samme natt. Ben og Susan blir holdt som gisler i et bankran, Michael og Alfie utforsker nettdating, og Abi bestemmer seg for å gå i kloster. Som vanlig forsøker Susan og holde situasjonen under kontroll, mens Ben tråkker i salaten.

Britisk komedie (2008)
Originaltittel:
Produksjon: DLT Entertainment UK Ltd./Rude Boy Productions for BBC
I rollene: Robert Lindsay, Pauline Quirke, Perry Benson, Zoë Wanamaker, Daniela Denby-Ashe Maxwell, Gabriel Thomson, Siobhan Hayes, Keiron Self, Rhodri Meilir, Anna Chancellor
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900LENKER
  • Les mer