Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. januar 2004 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Husfreden brytes

Tricia (Clare Calbriath) og Mike (Jason Durr) får mye å gjøre. (Foto: Yorkshire TV)
Tricia (Clare Calbriath) og Mike (Jason Durr) får mye å gjøre. (Foto: Yorkshire TV)
En venninne av doktor Tricia, Heather Conway, dukker opp i Aidensfield. Hun forteller at hun er i vanskeligheter på grunn av eks-kjæresten som er en kjent og svært rik politiker.

Heather forsøker å gå i dekning hjemme hos den populære doktoren og politimannen Mike. Men det blir ingen fred å få, spesielt ikke da bildet av henne dukker opp i alle avisene.

Eks-kjærsten har engasjert flere torpedoer i jakten på Heather. Han er ute etter noen kompromitterende dokumenter som Heather sitter på. De omhandler en "forretning" hun og eks-kjæresten var sammen om.

Ynkelige juletrær
I Aidensfield er julen ennå ikke ebbet ut, og politiet er opptatt med å sette opp julepynt på politikammeret. Men stasjonssjef Craddock synes juletreet karene har skaffet er for stakkarslig.

Vernon Scripps er travel med å selge julelys og pynt. Litt for travel kanskje, for da et kommunestyremedlem byr på julelunsj for de eldre, tar plutselig det kommunale juletreet fyr!

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an og har hatt på det meste drøyt én million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11), kveldens episode: "No Hiding Place" (ep.10)
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57