Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 1. februar 2013 kl 23.25 Lykke

Avslører mørke hemmeligheter


Lykkes vanligvis så kontrollerte følelsesliv utfordres av naboen Anders Assing. Situasjonen får en ny vending da hun plutselig oppdager en hemmelighet fra hans fortid.

Nå er det Lykke som har kontrollen, men ikke alle vil bli med på hennes avsløring.

En katt til besvær
Claus har funnet kjærligheten hos Ada, men det var før han møtte hennes ukrainske familie. De kommer med et jobbtilbud med et ugunstig resultat. Maja sliter med sjalusi mot Thomas sin grønlandske venninne, men så viser en katt plutselig vei til kjærligheten.

Samtidig er det noen som graver i tvillingenes fortid, og avsløringen om deres avdøde foreldre blir større enn noen kunne trodd. Lykke får et påskudd for å gjøre hemmeligheten om Assing kjent, men idet hun angrer, er det for sent. Og det på grunn av en katt…

Om serien
Den danske komedieserien "Lykke" handler om maktkamp, intriger, inkompetente sjefer og andre urimeligheter som ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Hovedpersonen Lykke Leth er ung, vakker og ambisiøs. Med toppkarakterer søker hun seg mot en kometkarriere i medisinkonsernet, SanaFortis som hovedsakelig jobber med psykofarma.

Vi blir kjent med Lykke og hennes tvillingbror og kolleger gjennom deres ambisjoner og undertrykte drifter og om drømmen om lykken og det velordnede liv, hvor alt kan planlegges – unntatt tilfeldighetene.

Dansk dramaserie i 10 episoder fra DR TV (2011).
Med: Mille Lehfeldt, Laus Høybye, David Dencik, Søren Pilmark, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Brygmann, Mathilde Norholt m.fl.
Regi: Kasper Gaardsøe
Presseansvarlig: Aesha Ullah,tlf: 23 04 93 75/414 14 653
TV-seere kan henvende seg til: Publikumsservice,tlf: 815 65 900.