Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 25. mai 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Maritza og Lettie

Politikvinnen Maritza Cruz (Tia Texada) blir fanget i en eksplosiv brann sammen med søsteren Lettie (Martha Millan). (Foto: Warner Bros.)
Politikvinnen Maritza Cruz (Tia Texada) blir fanget i en eksplosiv brann sammen med søsteren Lettie (Martha Millan). (Foto: Warner Bros.)
Maritza forsøker å redde sin narkomane lillesøster Lettie. Og Yokas våker over datteren Emily.

Mens politikvinnen Yokas våker over datteren Emily som ligger i koma, tenker hun også tilbake på den første tiden i uniform. Det var da hun ble kjent med kollegaen og politimannen Bosco.

Narko-lab
I mellomtiden har Bosco og den nye politikvinnen Maritza Cruz funnet fram til Cruz’ lillesøster, den narkomane Lettie. De befinner seg nå inne i et laboratorium for framstilling av amfetamin og holder på å omkomme i en eksplosiv brann.

Utenfor kjemper Doherty og brannmannskapet for å nå inn i tide og redde de tre.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Collateral Damage, Part II"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Politikvinnen Maritza Cruz (Tia Texada) blir fanget i en eksplosiv brann sammen med søsteren Lettie (Martha Millan). (Foto: Warner Bros.)


LENKER
  • NBCs sider 
  • Mer om serien