Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 5. mars 2001 kl 23.15 Bank, bank - noen hjemme?

Bank, bank noen hjemme? (t)


NRK2 mandag 5. mars kl 23.15
Bank, bank - noen hjemme? (3:6)

Får Peter bonusen sin?

Den ubrukelige banksjefen Peter Duffley er for tiden mest opptatt av om han får sin årlige bonus. For å klare dette må han hale i land en stor kundeavtale, og det haster.

Kunden er en lokal entreprenør som går på Peters sjarm og hans løfter om at banken er åpen 24 timer i døgnet. Peter gir kunden sitt mobilnummer og later som om det er bankens døgnåpne telefon. Men kundekontrakten er større enn banken kan håndtere på en, to, tre, og dermed må halve staben jobbe mesteparten av natten. Peter sovner til slutt, men blir stadig vekket av kundetelefoner på sin mobil.

Vil Susan finne ut at Peter har holdt halve staben oppe en hel natt? Får han bonusen sin? Og vil han klare å holde seg våken på Lady Howards pianoaften?

Peter har stadig trøbbel, og det er alltid andre som må finne løsningene.

Om Jim Broadbent
Den britiske skuespilleren Jim Broadbent har vært aktiv på filmlerretet siden 1978 hvor han spilte i filmen \"The Shout\". Han har spilt både seriøse og komiske roller og er en hyppig brukt skuespiller i Hollywood. Han har hatt roller i blant annet \"The Avengers; Little Voice\", \"The Borrowers\" og \"Smilla\'s Sense of Snow\". Han vant nylig Beste skuespillerpris på filmfestivalen i Venezia for sin rolle som WS Gilbert i Mike Leigh\'s film \"Topsy Turvy\".
Om rollen som Peter Duffley i \"Bank, bank - noen hjemme?\" blir det sagt at Jim Broadbent er en blanding av Buster Keaton, Basil og Mr. Bean.

NRK1 lørdag kl. 19.55
Sendt 20.5.00

Komiserie fra BBC
I rollene: Peter (Jim Broadbent), Susan (Claire Skinner), David (Daniel Flynn), Bradley (David Schneider), Brenda (Tracy Keating)
Regissør: Nick Wood
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956 (anne.bekkevold@nrk.no)

Billedtekst
Den udugelige banksjefen Peter (Jim Broadbent) t.v. forlanger nå også nattarbeid av sine medarbeidere. (Foto: BBC)