Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. juli 1999 kl 19.30 SommerDag i Sunnhordland

SommerDag i Sunnhordland (ttv)


NRK1 fredag 23. juli kl 19.30
SommerDag i Sunnhordland (4:6)

Vakre Mia med Dag på tur

Artist Mia Gundersen er matros på MB \"Lindy\" i kveld. Sammen med kaptein Dag Lindebjerg legger de ut fra Tysnes. Og menyen? Alt fra østers og sardiner til hjemmelaget ost.
Mia Gundersen, artist og skuespiller, har tatt turen til Vestlandet for bli med på båttur i MB \"Lindy\". Den populære artisten var nylig en tur i Syd- Frankrike og gjorde inntrykk på jet-set\'erne med sin opptreden på en berømt nattklubb. Hun har det siste året spilt inn film og skal snart i gang med revyen \"Sugar\" på Chateau Neuf, hvor hun skal spille mot Sven Nordin og Nils Vogt.

Skjellsuppe og ost
Men først skal Dag Lindebjerg bli litt bedre kjent med Mia. Hun lager sin egen spesielle hjerteskjellsuppe til ham. Sardiner og ost står også på menyen. De besøker den vakre øya Ånuglo og vandrer blant kloster- ruinene på Halsnøy.
I en improvisert konsert sammen med den lokale revygruppen på Sunde viser Mia andre av sine mange talenter. På sardinfabrikken i Skånevik glir Mia inn i rekken blant damene ved samlebåndet med den største selvfølgelighet og finner fort tonen med pakkerne.

NRK1 fredag kl. 19.30

Bilde (via Scanpix/Internett)
Artist Mia Gundersen blir med Dag Lindebjerg på båttur i kveld.

Underholdningsprogram fra NRK Hordaland
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programleder: Dag Lindebjerg