Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. mars 2002 kl 18.30 Reser

Kampsport

Mari Grydeland og Stian Barsnes Simonsen er Robbie og Nicole i
Mari Grydeland og Stian Barsnes Simonsen er Robbie og Nicole i "Noe dumt" . Du kan se de i "Reser" i kveld (Foto: NRK)
Reserne Mari Grydeland og Stian Barsnes Simonsen er i kveld på Tveita for å sjekke ut selvforsvar. Vi møter ungdom som driver med tae kwondo og ju jitsu. I tillegg er det verdenspremiere på musikkvideoen "Noe Dumt".

Den første videoparodien ut i år er "Something Stupid", med Robbie Barsnes Simonsen og Nicole Grydeland i rollene. Den er laget på ”Reser-vis” , og døpt om til "Noe dumt".

Eidsvoll og Von der Lippe
Dramaserien ”3/4” fortsetter med nye og enda mer spennende episoder frem mot sommeren.
Første del kommer i kveld, og to av rollene innehas av Gard Eidsvoll og Anneke Von der Lippe!

Om serien
Ungdomsprogrammet ”Reser” reiser rundt i landet i Reser-bilen. I høst fikk programleder Stian Barsnes Simonsen med seg en ny makker etter at Stine Buer takket for seg. Mari Grydeland var godt kjent i NRK fra før, blant annet fra ”Etter skoletid” og ”U filter”.

Mye reising
Humor og alvor er stikkord for ”Reser”, som tar utgangspunkt i Stian og Mari som reiser rundt til forskjellige steder i hele Norge, steder seerne har tipset dem om. Der møter de ungdom i deres eget miljø og tar opp ting de er opptatt av. Aldersgruppen ligger et sted mellom 10 og 15 år, med vekt på fjortisene.

Og denne sesongen går Reserbilen nordover:

- Vi skal til Hammerfest (her blir det bassengparty og sjekking!), Kautokeino (ungdom og samisk kultur/action) og Kirkenes (grense/utveksling med Russland - likheter). Deretter skal vi til Haugesund (besøk på Hall of Fun, som er et aktivitetshus for unge), og etter det til Kvinesdal i syd hvor vi skal på leirskole! Da blir det mye snakk om rabalder, kjærester på tur og hjemlengsel, tror vi. Det er meningen at vi skal komme oss til Kristiansand-området til slutt, sier prosjektleder Paal Ritter Schjerven.


Egenprodusert ungdomsprogram
Programledere: Stian Barsnes Simonsen og Mari Grydeland
Prosjektleder: Paal R. Schjerven
Pressekontakt: Elisabeth Burø(tlf: 23049841, mob: 93046697

Bilder
1 – 4 Mari Grydeland og Stian Barsnes Simonsen er Robbie og Nicole i "Noe dumt" . Du kan se de i ”Reser” i kveld (Foto: NRK)
LENKER
  • Reser