Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 17. mai 2000 kl 21.35 Kjell Karlsens Big Band!

Kjell Karlsens Big Band!


NRK1 onsdag 17. mai kl 21.35
Kjell Karlsens Big Band!

Svingende fra Oslo Konserthus

Det blir full fart i Oslo Konserthus når Kjell Karlsens Big Band spiller opp. Sentralt står sjefen sjøl, Kjell Karlsen, men i løpet av programmet får han besøk av mange storheter som tilhører storbandtradisjonen.

NRKs kulturavdeling er på plass i Konserthuset for å ta opp konserten som går 6. mai, og på selveste nasjonaldagen kan seerne nyte storbandmusikken med Kjell Karlsen i spissen fra godstolen.

Kjell Karlsen har gjennomført nok en sesong med fulle hus og stor begeistring for JazzAkademiet i Oslo Konserthus. Konserten 6. mai er en avslutningskonsert som skal bli en gedigen storbandfest. \"Rektor\" Kjell Karlsen presenterer et knippe av komponister og komposisjoner for storband, og selvfølgelig er hans eget Big Band på scenen. Det består av et stjernelag av norske storbandmusikere som kan løfte 17. mai stemningen helt i taket.

Gjestene hos Kjell Karlsen er ingen smågutter, og den største av dem alle er evigunge Putte Wickman. Svensken er \"still going strong\" i en alder av 75 år, og han presenterer sammen med saksofonisten Bjørn Johansen, pianisten Morten Gunnar Larsen og klarinettisten Georg Reiss mange musikalske perler. Vi får høre blant annet Frank Fosters \"Shiny Stockings\" og \"Route 66\". Vi får også høre \"When the Saints\", presentert i et meget originalt arrangement av Helge Sunde og Fred Nøddelund.

NRK2 onsdag kl 21.35

Bilde
Morten Gunnar Larsen og Georg Reiss spiller på konserten.

Konsert fra kulturavdelingen
Prosjektleder: Anne Røthing
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18