Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. mars 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Johnny "på frifot"

Johnny slipper ut fra sykehuset. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny slipper ut fra sykehuset. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Endelig er Johnny frisk nok til å forlate sykehuset. Men det blir mye å venne seg til i hverdagen. Han må regne med å gå på krykker lenge. Alle vennene gleder seg til å se ham, mens det brygger opp til storkonflikt mellom Johanna og Reka.

Da Johnny blir utskrevet, står velkomstkomiteen klar. Hjemme har de laget til fest med kaker og brus. Men en person mangler – Johnnys bestekompis, Konrad. Kan det ha noe med Reka å gjøre?

Johnny får på plass tingene sine på rommet sitt og prøver å gjøre noen av øvelsene han må trene på grunn av ulykken. Dette blir mye mer frustrerende enn han hadde trodd, så til slutt gir han opp.

Johanna er forelsket i Christian og mistenker at Reka prøver seg på ham. Hun konfronterer henne med dette, men da blir Reka fryktelig sint. De krangler og Reka stryker på dør.

Om serien
Gjennom tolv episoder på lørdagene fremover møter vi igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.

Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 86 96/995 39 252