Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 25. januar 2006 kl 23.10 Lydverket: Alarmprisen 2006

Bak scenen på Alarmprisutdelingen

Programleder Mona B. Riise og Lydverket tar seerne med på alt som skjedde bak scenen på årets Alarmprisutdeling. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Programleder Mona B. Riise og Lydverket tar seerne med på alt som skjedde bak scenen på årets Alarmprisutdeling. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hva skjedde egentlig på Alarmprisutdelingen lørdag 21. januar? I Lydverket skal det ikke handle om hvem som vant hva eller hadde den mest rørende talen. Derimot skal vi ta en nærmere titt bak kulissene.

Priser deles ut, artister opptrer og publikum danser, men bak kulissene skjer det også mange spennende ting. Lydverket har derfor overvåket alle rom for å finne ut hva artistene gjør når de ikke er på scenen under utdelingen. Hva snakker de om? Hvilke særegenheter har de? Det blir nerver, gode historier, latter og surmuling. Og kanskje også et par tårer?

Blant artistene vi møter på og av scenen er Ane Brun, deLillos i 1985-utgave, Kaizers Orchestra, Paperboys, Mira Craig, My Midnight Creeps, Elvira Nikolaisen og Datarock.

Om Lydverket
I Lydverket får du artistportretter, dokumentarer og temasendinger - og færre korte reportasjer. Mona B. Riise er programleder.

Blant annet får du fortsatt musikkanbefalinger i Lydverket, og kan bli med redaksjonen på flere dypdykk i noe av alt det deilige populærmusikken har å by på.

Egenprodusert musikkmagasin fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer