Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. juli 2004 kl 00.10 Lydverket Quart spesial

Norsk hip hop

Det blir mye hip hop i kveld, blant annet fra Tungtvann. (Foto: C+C records)
Det blir mye hip hop i kveld, blant annet fra Tungtvann. (Foto: C+C records)
I kveld blir det mye norsk hip hop. Jaa9 og Onkl P trår til på Idrettsplassen, og Lydverket viser selvsagt høydepunkter fra kveldens konsert. Rett etterpå entrer Tungtvann scenen før det er klart for kveldens store trekkplaster Sean Paul.

Dancehall-kongen Sean Paul og superrockerne i Monster Magnet er de store trekkplasterne på hver sin scene i kveld. Lydverket satser på å vise høydepunktene fra minst en av konsertene, i tillegg til norsk hip hop og annet snadder.

Sending hele uka
For tredje år på rad reiser Lydverket til Quartfestivalen for å gi NRKs seere den gode festivalopplevelsen. Alle som ikke har anledning til å reise til Kristiansand, får nå festivalen hjem i tv-stua. Hver kveld hele uka byr programleder Siri Høstmælingen og co. på det beste av det beste.

- TV-seerne får oppleve artistene samme kveld som de står på scenen i Kristiansand, sier Siri, som selv gleder seg aller mest til The Pixies, Franz Ferdinand, Scissor Sisters, Sean Paul, Kelis, The Von Bondies og The Darkness – for å nevne noen… – Vi skal vise utdrag fra de beste konsertene og gi seerne masse god musikk, lover Siri.

I tillegg til utdrag fra de feteste konsertene blir det også mye annet festivalsnadder.

Egenproduksjon fra NRK Ung
Programledere: Siri Høstmælingen
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78,