Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 17. mars 2013 kl 20.55 Hjem

Kong alkohol


Annika føler seg mislykket som mor, og finner en venn i Jim Beam, whiskyen. En full Annika skal til å helle asken etter faren i do, men datteren Aleksandra stopper henne. Etter en vond krangel mellom dem, tar Aleksandra, uten at noen vet om det, en kajakk som hun drar avgårde i.

Trine får Endre til å trene henne. Hun er usikker på om hun vil klare å gjøre comeback i skisporet og skjuler for moren at hun er i gang med trening igjen.

Oda inngår et samarbeid med broren og starter ysteri på hjemgården. Det viser seg at osteproduksjonen er det som kan berge gården, for brorens plan om en kulturgård gårikke så bra som han forsøker å gi inntrykk av.

Om serien:
Annika, Trine og Oda får livene snudd på hodet når den lokale countrykongen avslører at han er far til alle tre: Skidronningen Trine faller i VM og blir hardt skadet. Oda får beskjed om at hun ikke får overta gården hun har vokst opp på. Og Annikas drøm om den perfekte familie slår sprekker.

Vi følger Annika, Oda og Trine gjennom et strabasiøst og begivenhetsrikt år, fylt av utfordringer skapt av generasjonen før dem.

«Hjem» er en varm dramaserie om lengsel, fest, hest, familie og kjærlighet.

Norsk dramaserie.
Produsert av NRK Drama.
16 episoder x 45 minutter. (2 sesonger, hver på 8 episoder)
I hovedrollene: Jannike Kruse, Kaia Varjord og Heidi Ruud Ellingsen.
Ellers medvirker: Gisken Armand, Mads Sjøgård Pettersen, Tom A. Haug, Håvard Bakke, Ulrikke Døvigen, Thor Michael Aamodt, Janne Kokkin, Skage Steinsson Lem, Tiril Jessen Bakke m.fl.
Manus: Birgitte Bratseth, Terje Solli, Maja Lunde og Margrete Kåset.
Produsent: Pål O. Nissen og Cathrine Simonsen
Regi: Ove Raymond Gyldenås, Arild Andresen, Atle Knudsen, Stine Buer og Simen Alsvik.
Presseansvarlig: Nan Kristin Myhre, tlf 2304 4244/974 30 811
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900