Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. januar 2001 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)

OPPDATERT MELDING!

NRK1 fredag 12. januar kl 20.05
Beat for beat - tone for tone (1)
Sesongstart!

Dyrhaug tilbake med nye toner

Sjelden har et underholdningsprogram fått så mye oppmerksomhet som musikkonkurransen \"Beat for beat\". Etter at programmet opprinnelig takket for seg i september i fjor, har samtlige tilbakemeldinger fra seerne uttrykt ønske om å få det tilbake. Derfor er det nok mange som gleder seg når Ivar Dyrhaug i kveld på nytt entrer scenen med sine syngende gjester.

Duoen Benedicte Adrian og Ingrid Bjørnov gjør for anledningen et aldri så lite comeback når de i sesongens første \"Beat for beat\" stiller på samme lag. Adrian er bosatt i Frankrike sammen med mann og barn, men har i førjulstiden turnert Østlandet rundt sammen med Sandefjord Jentekor og Fridtjof alias Øyvind Blunck. Bjørnov på sin side høster stor anseelse for sin innsats som kapellmester både i og utenfor fjernsyn. Hun var også ute på soloturné i fjor.

På motstanderlaget sitter Jahn Teigen, som sammen med sine gamle kamerater Tom Mathisen og Herodes Falsk i fjor høst blåste liv igjen i den crazy humortrioen Prima Vera. Teigen har en del tekster på samvittigheten og stiller dermed sterkt i kveldens program. Ved hans side sitter Ulf Risnes, vokalist i trøndergruppa \"Tre små kinesere\", som har god erfaring også fra andre musikalske sammenhenger.

Familieprogram
Seernes reaksjoner fra forrige sesong forteller at alt som kan krype og gå innenfor husets fire vegger, både voksne og barn, benket seg foran tv-skjermen når \"Beat for beat\" gikk på lufta i beste sendetid fredagskveldene.

\"Beat for beat\" har hittil vært vist i tre sesonger, og seertallene har variert fra 600.000 og opp imot millionen. Disse svingningene har nok først og fremst noe å gjøre med hvem Dyrhaug inviterte som gjester. Toppen ble nådd i april i fjor da 929.000 seere så Steinar Albrigtsen og Hilde Heltberg konkurrere mot \"Grease- paret\" Jannicke Øinæs og Kjetil Tefke.

Broket forsamling gjester
Da Ivar Dyrhaug takket ja til å lede nok en runde, krevde han ny studiodekorasjon slik originalen \"Så ska det låta\" fra Sverige har - og det fikk han. Programlederen håper det faller i smak hos seerne.

Populære artister blir det mange av også denne sesongen. Blant dem som skal konkurrere, finner vi i tillegg til kveldens deltakere moroartisten Øystein Sunde, Karin \"Billeba\" Lunden, Per Inge Torkelsen, Robert Stoltenberg, Rigmor Galtung, Jon Skolmen og mange flere.

Det betyr at seerne har mye moro, musikk og artisteri i vente også denne våren når \"Beat for beat\" og Ivar Dyrhaug går inn i sin fjerde sesong.

NRK1 fredag kl 20.05

Egenprodusert musikk- og underholdningsprogram
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding, tlf 23 04 91 12
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

NRK1 fredag 12. januar
Beat for beat - tone for tone (1)

Benedicte Adrian, Ingrid Bjørnov, Jahn Teigen og Ulf Risnes er gjester hos Ivar Dyrhaug i kveld. (Foto: NRK)