Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 22. november 2012 kl 20.25 Solgt!

Fransk avslutning


Finanskrisen i Europa har fått nordmenn til å valfarte mot Middelhavet for å kjøpe feriehus.

I sesongavslutningen av "Solgt!" er vi på plass på den franske rivieraen hvor det venter sol, sommer og luksus.

Populært område
Den sørfranske kystbyen Nice ligger bare tre timer unna Oslo med fly og får besøk av 17 millioner turister hvert år. Programleder Frode Søreide tar med seg meglerne til Saint Rapahel som ligger en god time fra Nice. Her kan du nyte frokost på terrassen med nydelig utsikt over Middelhavet.

Luksus på menyen
Den største utfordringen blir kanskje å tippe prisen på en luksuriøs villa i Mougins som ligger skjermet til like utenfor filmbyen Cannes, og som blant annet byr på privat svømmebasseng.

I tillegg blir det en smakebit for de som ønsker et roligere liv på bygda i Provence. Her får meglerne i oppgave å tippe prisen på et herskapelig hus med hele 8000 kvadratmeter stor hage.

Stavanger mot Ålesund
Fra Notar i Ålesund deltar Bjørnar Hoel og Per Elling Sylte. Privatmegleren i Stavanger er representert ved Tanja Svindland og Janne Mette Bergesen. Og de får nok oppleve at det å tippe pris i utlandet byr på enkelte utfordringer.

Om serien
Representanter fra to meglerhus blir røsket opp fra sine vante territorier og sluppet ned i et ukjent marked, et helt annet sted i landet. De skal gjette pris på tre ulike boliger. Meglerne vet ikke hvor de skal og får ingen hjelpemidler. Salgsprisen er hemmelig. Hvilket lag tipper riktigst? Det står om ære eller vanære!

Egenproduksjon, NRK (2012).
Programleder: Frode Søreide.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75/414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til: Publikumsservice, tlf: 815 65 900.