Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 5. februar 2013 kl 20.15 Team Bachstad i India

Vennlighet redder dagen


Team Bachstad fortsetter reisen India på tvers. Vel ute av den urolige delstaten Assam venter nye utfordringer.

Veiene blir stadig dårligere. De sliter med å klare de nødvendige 230 km pr. dag, men elendige veier blir kompensert av indisk vennlighet.

Æresgjester
I byen Baghalpur gjør de en byttehandel med en lokal radiovert som de treffer på gaten. Han hjelper dem å finne et hotell, mot at de er gjester i radioshowet hans litt senere på kvelden. Radioverten er nemlig fasinert av at noen bruker hjelm i den indiske trafikken. Det resulterer i mye latter og dårlig gitarspill.

Krevende dag
Dagen avsluttes med en motorsykkeltur gjennom sterkt trafikkerte gater i mørket, uten et hjem å komme til. Det setter en ekstra spiss på dagen for Team Bachstad. Ferden inn mot millionbyen Patna byr på punktering, tankbilvelt og kaotisk trafikk.

Om serien
Det er klart for en ny runde med Team Bachstad. Denne gangen kjører Øystein Bache og Rune Gokstad tvers gjennom India i en autorickshaw.

I likhet med første sesong skal de to bestevennene delta i et veldedighetsløp. "The Rickshaw Run" går fra Shillong i øst til Jaisalmer i vest.

Dårlige veier og en fremmedartet kjørekultur er bare to av utfordringene de møter på reisen. Målet er ikke å vinne, men oppleve mest mulig og avslutte med stil.

Norsk humor-reiseserie i 4 deler.
Produsert av NRK (2012).
Med Øystein Bache og Rune Gokstad.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75, mobil: 414 14 653.
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf: 815 65 900.