Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 23. september 2003 kl 21.20 Den tredje vakten

Sammen er de sterke

Sammen er de sterke – gjengen i
Sammen er de sterke – gjengen i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Den kvinnelige politikonstabelen Yokas blir satt på har prøve i kveldens episode. En ung og desperat kvinne kvinne truer med å begå selvmord ved å hoppe ut av et høyhus, og Yokas kommer til kort med sine overtalelseskunster.

Etter at det fatale har skjedd, rushes kvinnens bankende hjerte av gårde til et nærliggende sykehus, der det redder livet til en hjertesyk pike.

Ringvirkning
Ambulanselegen Doc er bekymret for tilstanden til sin kvinnelige kollega Kim som også var på pletten og måtte være vitne til kvinnens selvmord. Hva som plager Doc, er at han mistenker at Kim selv har et selvmordsforsøk bak seg. Nå frykter han ringvirkningene av det Kim har opplevd på jobben.

11. september
Kveldens episode av "Den tredje vakten" er den første av 23 nye episoder. At nettopp metropolen New York har et effektivt brann-, ambulanse- og politikorps fikk verden prov på 11. september og i dagene som fulgte, og enkelte av episodene framover kommer til å berøre tragedien som rammet World Trade Center.


Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Originaltittel: Third Watch (year 3)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBC 
  • Diverse